Reaching Your Target is Our Business!

Profarmmat på landet

Vi på ProFarmMat

Här på ProFarmMat har vi en stor vision att göra jordbruks erfarenheter lättillgängliga för de flesta. ProFarmMats affärsidé är en sådan upplevelse.

Vi började matkasseprojektet i februari 2016, och den omedelbara och positiva responsen var överväldigande. Vi fick snabbt en positiv återkoppling från våra kunder, och varje månad har vi arbetat för att skapa en bättre och bättre produkt.

Vi har valt att inte vara en ren middagslåda, utan leverera en matkasse full av lokala godsaker med allt från kött till saft och honung. En trevlig present till dig själv, en gång i veckan.

På uppdrag av oss och alla våra lokala bönder och producenter: Tack för att du stödjer den lokala livsmedelsproduktionen !

 

ProFarmMat levererar närproducerad, naturlig mat. Vi som jobbar med ProFarmMat är Alex, ingenjör inom livsmedelsteknologi, och Alexandra, specialist inom logistik.

Med vår affärsidé vill vi inspirera till att äta mat med identitet.

Du får lokalproducerad, äkta mat och en ny livsstil , där du har mer tid för din familj, vänner och dig själv. Mat med identitet , helt enkelt!

Varje måltid blir en upplevelse och du kommer att återupptäcka konsten att laga mat med naturligt god smak.

ProFarmMat väljer noggrant ut alla produkter, och skapar sedan väl sammansatta matkassar som levereras hem till din dörr.

 

Inspirerande

Vi på ProFarmMat uppskattar en nära relation med våra kunder - ni framför era önskemål till oss och seden lutar ni er tillbaka och väntar på leveransen.

Vi ser till att ni inte missar någon av de viktiga dagliga måltiderna, Du som kund är viktig för oss!

 

Våra projekt

Handla lokalt - ett svar på det europeiska projektet "Km 0", ett varumärke för lokalt producerade varor. Projektets syfte är att främja lokal matproduktion.

ProFarmMat vill inspirera till minskad miljöpåverkan och ge våra kunder bättre kunskap och information om lokal mat.

Att handla lokalt leder till minskade koldioxidutsläpp i vår miljö. Du sparar pengar, tid och tar även hand om miljön du lever i och som dina barn växer upp i.